DIY - armbånd

COOLSKINS – SPONSORGAVE

Jeg modtog i fredags min første sponsorgave, hvilket jeg selvfølgelig blev meget glad for.
Sponsorgaven jeg modtog er fra coverfirmaet http://www.coolskins.dk/ https://www.facebook.com/Coolskinsdk 
Det jeg synes er fedt ved deres side er at man kan lave sig eget iPhone cover, hvilket jeg selv har gjort.

Jeg har selv designet billedet til mit cover. Det var en masse billeder jeg satte sammen, og så fik jeg lavet det i en fin lyserød farve.

Selve ‘coveret’ er egentlig nogle klistermærker; En bagside, en ‘streg’ til hver side, samt to klistermærker til forsiden.

Jeg havde først troet at det var et stærkt cover, altså et plastikcover, så da jeg tog det ud af pakken blev jeg meget overrasket over hvor småt det hele var, især fordi jeg er meget fummelfingret. Jeg troede derfor at det var verdens tyndeste stykke klistermærke, men der tog jeg fejl. Klistermærket er i sig selv faktisk ret tykt, hvilket jeg er meget glad for, så det beskytter min mobil mere, da jeg ikke vil ødelægge min mobil.

Jeg er faktisk overrasket over, hvor godt de har lavet mit cover. At man kan lave et cover der passer perfekt i størrelsen ud fra et billede jeg fik sat ind, det synes jeg er super godt gået.

Som sagt er jeg lidt fummelfingret, og jeg bøvlede da også lidt med at få det sat lige på, men tålmodighed betaler sig. Vær ikke bange for at tage klistermærket af og på igen, hvis det sidder dumt. Det sker der bestemt ikke noget ved, hvilket er super fedt, da jeg først blev bange for om det så ville krølle helt vildt, men det gjorde det ikke. Det at det ikke krøllede, beviste overfor mig at det er god kvalitet og at coolskins virkelig ligger noget arbejde i hvert enkelt cover. Det har en stor betydning for mig, som kunde, at jeg ved at det bliver lavet godt.

Jeg synes selv det er det helt rigtige cover jeg har fået mig, og jeg glæder mig meget til at komme ud og vise det frem.

Vil du gerne se flere af coolskins produkter? Du kan gå ind på deres side og undersøge det hele selv, måske ender du endda med at designe dit eget fede cover?
-Hvis du gør det, må du meget gerne sende mig nogle billeder af det.
Hvis du gerne vil se nogle fede covers jeg har fundet frem, så kan du se det ved at klikke her og så læse lidt om coolskins, samt se de links jeg har lagt ind til nogle fede covers.

OPDATERING – 14-06-2013:
Jeg har efterhånden tabt min mobil en del gange, selvom jeg egentlig helst ikke vil.
Dog har min mobil overlevet med kun skrammer på coveret, HVOR FEDT ER DET LIGE? Min mobil er i live, og jeg er glad.
En ting er helt sikkert, dette skin cover er et helt fantastisk cover!

[SPONSORERET INDLÆG]

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - armbånd