Inspiration pictures

MILEY CYRUS

Her får I nogle billeder af en af de kendisstjerner, der bliver talt om mest her for tiden. Hendes VMA perfomance, hendes nye musikvideoer bliver der stadig talt om, og jeg føler allerede at snakken om hendes dokumentar er gået godt igang. Jeg vil selvfølgelig også gerne være med.
Som I kan se på collagen, som jeg har lavet, er den ‘gamle Miley’ i midten og så er hun indrammet med en masse nye billeder af skønne Miley.
Jeg indrømmer da gerne, at jeg var en af dem, der startede med at sige ikke helt så pæne ord om Wrecking ball musikvideoen, men sangen har jeg altid syntes var god.
Jeg har været fan af denne skønhed, men så ændrede hun sig, og jeg følte det var en bombe hun smed, for at se, hvor folk stod med deres meninger om hende. Der er ikke særlig mange, der ved, at jeg har kunnet lide Miley. Jeg har været en fan, dog ikke en Smiler/Smilers. Der er en forskel, jeg kan godt lide hendes musik, og ser da også en smule op til hende, men jeg ved ikke alt om hende, og følger ikke konstant med i, hvad hun skriver på twitter, derfor kalder jeg ikke mig selv for en Smiler. 
Efterhånden, som jeg har vænnet mig til den nye Miley, begynder jeg faktisk at kunne lide det. Hun tør være sig selv, hvilket jeg har en stor respekt for. Hun skider på andres meninger om hende, endnu engang, stor respekt. Alt i alt, bare stor respekt til hende!
Hvis jeg bare kunne få halvdelen af hendes selvtillid, ville jeg jo stråle som solen.
Efter af have set MTV dokumentaren: Miley Cyrus, The movement, er jeg sikker på, at jeg nok skal begynde at følge mere og mere med i hendes liv, og hvem ved.. måske kan jeg om et år kalde mig for en stolt Smiler? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration pictures