DECEMBERGAVER

Igennem december har jeg fået adventsgaver, som jeg desværre aldrig rigtigt har fået vist jer. Men det laver vi om på nu!

2. ADVENT

Jeg fik denne super søde chocolate-kop, hvori der lå nogle små chokolade julemænd og noget juleskum. Slikket er selvfølgelig spist, men koppen har været til stor gavn i denne kolde måned.
3. ADVENT
Jeg har et eller andet for billeder og rammer, så mine forældre havde købt 3 små rammer. Derudover havde min mor købt denne flotte sort/sølv ramme i Irland.
4. ADVENT
Jeg fik lidt flere Tanya Burr ting til min samling – og hold da op, hvor er det lækkert. Det er super god kvali, det kan jeg ligeså godt sige nu.
Derudover fik jeg denne søde ramme/lyse/spejl ting, som er virkelig sød når den er tændt.
24. DECEMBER – MORGENGAVE
Ligesom jeg fik en 1.december morgengave, så fik jeg også en gave i morges. Jeg fik en super sød glaskrukke ting, samt nogle sten og et stort falsk lys. Det pynter i hvert fald fint på mit skrivebord nu.

Så, hvis jeg ser på alle mine gaver, så synes jeg selv, at de er helt igennem fantastiske. Og jeg er heldig at have fået sådan nogle fine ting.
Hvis du har fået gaver – hvad har du så fået? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg