nye støvler

ferie i Danmark

Nu nærmer vi os så småt sommerferien, og der er sikkert mange, der allerede har lagt planer for deres sommer. Jeg er personligt en af dem.

Jeg elsker sommerferier i Danmark, og har næsten alle mine år holdt sommerferie herhjemme. Vejret er -somregel- godt, vennerne er hjemme på skift, og sidste år tjente jeg en masse lækre penge på apoteket.

Skærmbillede 2015-05-08 kl. 09.44.15

Dette indlæg skal egentlig handle om lidt forslag til attraktioner, DU kan prøve i ferien. Attraktionerne finder jeg på Sol og Strand – se mere her.
Der er alt, lige fra aktive ferier, forlystelser, natur og museer – og meget meget mere. Så der er noget for enhver smag.

Udover det, så tilbyder de også udlejning af sommerhuse. Perfekt til, hvis man er en pigegruppe, der gerne vil en uge væk fra det hele. Det er helt sikkert noget, som jeg godt kunne overveje at gøre her til sommer. En bonus ting, er at de skriver, hvornår det er billigst. Så ved man da, at de ikke snyder en.

[Indlægget er 1/2 i samarbejde med Sol og Strand. Sponsoreret]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nye støvler