HVORDAN BEKÆMPER MAN SYGDOM?

-Lyt til din krop.


Jeg er desværre en af de mange, der må lægge sig i sengen under en varm dyne med en kop te. Hvorfor, well.. fordi jeg er syg. 
Derfor synes jeg, at et oplagt blogindlæg kunne handle om, hvordan man kan bekæmpe sygdommen. Det første man skal gøre er at lytte til sin krop. Sender den små signaler om, at du trænger til at slappe af? Så lyt til den og tag en aften for dig selv. Dette er jeg selv rigtig dårlig til, og det er bl.a. en af grundene til, at jeg nu er sengeliggende. 
En god måde at få lidt ro og afslapning i kroppen er da hyggelige weekendophold. Jeg elsker det med, at tage på ferier og få slappet helt af.
Jeg har fundet dette hotel, der lancere weekendophold, er det ikke bare fedt? Hotellet hedder Small Danish Hotels og med S’et til sidst, kan man regne ud, at de har flere forskellige hoteller, så der er chance for, at du kan tage afsted uanset, hvor i landet du bor.
Priserne er super gode, hotellerne er 3-stjernet og der er swimmingpool på de fleste hoteller, så frem med badetøjet! 
Jeg har gjort det, at jeg har valgt en af de mange hoteller ud. Grunden til, at det er dét jeg skriver om er, at det har en flot natur og er placeret tæt på stranden, hvilket betyder gode billeder. Aalbæk gl. Ko er placeret tæt ved Skagen, så mon ikke turen også kunne gå derop? Aalbæk gl. Kro har også fri internet, hvilket jeg er sikker på, at alle jer unge vil elske. Der er også mulighed for at medbringe hund, hvilket jeg ved betyder meget for alle de søde rare hunde familier, måske er du en af de familier?

Er Aalbæk ikke stedet for dig? Jamen, så kan du klikke her, og se alle de andre hoteller, som Small Danish Hotels har at byde på. Måske er der en på den anden side af din vej, du har bare ikke tænkt over det endnu?
[Sponsoreret indlæg]

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg