-Første sponsorgave


IHH.. Jeg modtog i dag, en dejlig pakke fra det fantastiske firma Coolstuff.
I den pakke var der 2 ting. I dette indlæg, vil jeg skrive om den første, da den anden lige skal igennem en sjov proces, som jeg glæder mig til at vise jer meget mere om! 🙂

Første punkt over de ting jeg bare skal huske at skrive..;
DEN FANTASTISKE HURTIGE LEVERING!
Jeg fik i går et gavekort af Coolstuff på 250kr, hvor jeg frit kunne vælge produkter.
Jeg valgte mine produkter omkring 14:15, og i dag da jeg kom hjem (klokken 14), stod pakken og ventede på mig.
Jeg er helt paf… Jeg tror aldrig, at jeg har modtaget en pakke, SÅ hurtigt.
Udover den fantastiske hurtige levering, så skal jeg vel lige vise jer den første, af de 2 pakker jeg modtog.
Jeg vil starte med at sige, at jeg valgte juletema, så hvad er bedre end en fantastisk sød julekop? INTET.
Jeg elsker simpelthen skøre og søde kopper, sokker og alt sådan noget.  Denne kop er teoretisk set “bare” et krus med en juletrøje på, men den er simpelthen bare SÅ kær!

Du kan købe den lige her til 99kr! Det er faktisk rigtigt billigt for sådan en sød julekop.

Bonussen ved denne kop er helt sikkert, at det er en multikop (se nedenstående billede).

Som I kan se, er det altså en multikop. Når det desværre ikke længere er december (I ved jo, hvor meget jeg holder af december), så er det jo ærgerligt, hvis folk kigger virkelig underligt på en fordi man stadig er i julehumør. Lad os holde juleglæden i hjertet efter december, og tage trøjen af koppen. WOILA, du har nu et helt normalt hvidt krus. Du kan evt. lave lidt DIY ud af det, og købe nogle tuscher man kan tegne på porcelæn med. Så kan du dekorere koppen med lidt søde smileys, og hvad du nu ellers kan finde på. Når det så bliver december igen (YAAAY), kan du jo fint finde trøjen frem igen, og give din kop den på.
Her imens jeg sidder, og skriver dette… Så sidder jeg faktisk med en kop dejlig varm te, i min nye dejlige julekop. NEJ! Det er bestemt ikke for tidligt, at jule. Butikkerne er gået i julestemning, så kan jeg vel også? 😀
_________________________________
Coolstuff har en masse spændende ting, som man kan købe. Deriblandt kan man købe nogle dejlige julegaver. Er du interesseret i dette, kan du klikke lige her.
De har selvfølgelig ikke kun julegave idéer, Coolstuff har simpelthen så mange seje ting, som jeg bare MÅ have fingrene i! Hvis jeg har penge efter denne måned, så skal jeg i hvert fald have købt lidt seje ting inde på siden.
6 forslag til julegaveidéer fra Coolstuffs hjemmeside.

Jeg har siddet og lavet lidt forslag til, hvad I f.eks. kunne give i gave. Prisforskellene er meget forskellige, så der burde være noget til alle. Hvis du ikke lige vil give de ting jeg har forslået, kan du evt. selv tjekke hjemmesiden ud, og se om der er noget, der fanger din interesse. Måske et par sutsko, der varmes i ovnen har din interesse?
Ellers har jeg fundet en ting, som de fleste unge, sikkert gerne vil have; Handsker, hvor man kan skrive på sin mobil. Køb dem lige her.

Der er simpelthen så mange ting, jeg gerne vil købe derinde. Jeg må hellere logge af og kigge en dag, hvor jeg har råd.

God jul og må I få købt nogle dejlige julegaver hos Coolstuff.

_______________________________

Læs om min anden sponsorgave fra Coolstuff her.

[SPONSORERET INDLÆG]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg