CHOKOLADE SCONES

Dette er et planlagt indlæg, da jeg lige nu befinder mig et eller andet sted i København med min veninde.
Jeg bagte i går chokolade scones, og synes faktisk selv, at de blev rigtig gode, derfor vil jeg dele opskriften med jer.
DET SKAL DU BRUGE;
550g hvedemel (du skal bruge en del mere end det)
5g salt
100g mørk chokolade (mere skader ikke – chokolade smager jo godt)
230g koldt smør
20g bagepulver
120g sukker
4dl kærnemælk
SÅDAN GØR DU;
Sigt hvedemelet i en skål sammen med salten.
Hak chokoladen (ikke for fint)
Smuldr smøret i skålen med hvedemelet og salten.
Tilsæt bagepulver og sukker.
Chokoladen hældes i.
Kærnemælk hældes i og der blendes/røres/piskes.
Ælt dejen på et bord, og form dem til ca. 20 boller.
Tilsæt evt. mere mel, hvis de er for klistrede.
Læg dem på en bageplade, og pres dem flade, til de er ca. 1 1/2cm høje.
Sæt dem i en ovn, der er 210grader varm.
Opskriften jeg læste, skrev 7-10 minutter, men mine fik altså 30-35minutter, så hold øje! De skal være lidt lysebrune i toppen og bunden.
Spis.
-Beklager de lidt dårlige billeder. Lyset var irriterende, og da jeg endelig havde fundet ud af det, gik mit kamera ud for strøm, så jeg havde altså kun dem..
Hvis du bager dem, vil jeg meget gerne høre om din oplevelse. 🙂
//I baked chocolate scones yesterday and decided to show you guys it. -They were really good.
The recipe is on danish, and I don’t know what you measure in, so just use google translate.
If you make them, then I would love to hear more about it! 🙂 //

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg