OREO CUPCAKES

Jeg var det meste af søndagen sammen med en veninde, hvor vi brugte dagen på af lave oreo cupcakes. De blev ikke som forventet, for vi blev altså nødt til at sno os uden om opskriften og opfinde lidt selv, men de blev da okay. Jeg glæder mig i hvert fald til i aften, hvor jeg skal smage lidt lækker kage.
Ingredienser til muffindejen: 
-250g hvedemel
-225g sukker
-1tsk salt
-50g kakao
-1tsk natron
-1tsk vaniljesukker
-1,25dl sødmælk (vi brugte minimælk)
-1dl flydende margarine
-2,5dl A38 (vi brugte tyrkisk yoghurt) 
-1 æg
-Ca. 15 muffinsforme (vi brugte 17)
-Ca. 15 oreos (vi brugte 17 – dobbeltcremede)
180g almindelig ovn
Sådan gør du:
Alle de tørre ingredienser sigtes i en skål. (Hvedemel, sukker, salt, kakao, natron, vaniljesukker)
Derefter blandes det sammen til en ensformig masse.
I en anden skål blandes de våde ingredienser. (Sødmælk, margarine, A38, æg).
De våde ingredienser blandes sammen til en ens masse.
De våde ingredienser bliver vendt i de tørre med en dejskraber. 
^^ Find dine mufinsforme frem og læg en lille klat dej i den. Put derefter en oreo ned i denne klat. Derefter fylder du resten af formen med dej – dejen må dog ikke komme helt op til kanten.
Dine muffins kommes i ovnen i ca. 20-25minutter.

Fyldet ovenpå
Man kan vælge at lave marengsdejen, som opskriften siger her. Dog blev vores aldrig stiv, så vi valgte istedet for, at lave en normal frosting.
Ingredienser til den normale frosting:
1 pakke flormelis
1 pakke smør
Sådan gør du:
Bland flormelis sammen, så det bliver en sukkersød klistret masse. (vi tilsatte dog lidt af “dejen” fra marengsen, der ikke lykkedes. Vi tænkte det kunne give lidt smag, nu hvor der var mange oreos i, derudover gav det vores frosting en endnu bedre konsistens).
Derudover tog vi 17 oreos og skruede dem halvt over, hvor vi satte den halve med creme i frostingen, der er blevet sprøjtet på den forholdsvist kolde muffin. De resterende halve brugte vi i merengsen, der så blev ødelagt..
Så er der serveret. 🙂
Mobilbillede
Opskriften vi brugte kan findes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg