JULEGAVER

Ihh. Så er julen ovre – i hvert fald hvis man kigger på datoen, og at der ikke længere er nogen kalender at stå op til. Dette betyder dog ikke, at julehumøret er forsvundet. Mit værelse stråler stadig jul, dog regner jeg med at tage det ned i weekenden, da jeg skal holde nytår for nogle veninder hjemme.
Lige nu viser alle folk deres gaver, og det i sig selv er super fint, og jeg elsker selv at se, hvad andre folk har fået.
Jeg hopper selvfølgelig med på bølgen, dog har jeg udvalgt mine 2 YNDLINGSTING, og så beskriver jeg bare de andre ting for jer.
Jeg havde længe sagt til mine forældre, at jeg ønskede mig en 3D ramme, da de er så superfine.

Jeg har så sat billeder ind, der betyder noget for mig, så det bliver lidt personligt.
Øverst til venstre ses et billede af mig, der kysser en delfin. Ved siden af min kusine og jeg, der stå på skøjter. One Direction, Justin Bieber og Selena Gomez er alle på også, da det er mine største idoler. Mine to bestieees, Mickey Mouse, Ben & Jerry’s. Samt et billede af mig, der tager et billede af mit kamera i et spejl, samt to billeder jeg har taget med kameraet.

Og nederst i midten ses et billede fra anden gang jeg var i Thailand, og stod med hotellets skønne elefant Minna. 
Alt i alt fortæller dette billede egentlig meget om mig..
Hunter gummistøvler. 
Som I kan se er de allerede blevet brugt, så derfor står de også bare lige på kanten i skabet, så jeg ikke sviner gulvet til. hihi.
Jeg havde egentlig ikke ønsket mig dem, for jeg havde nogle forfærdelig grimme gummistøvler, som jeg altid brugte. Men min onkel og hans kæreste blev enige om, at jeg godt kunne bruge nogle nye. 
Det er ret problematisk at købe gummistøvler til mig grundet mine korte ben. Jeg kan ikke have de høje gummistøvler, som jeg elsker, fordi de skærer mig ved knæet når jeg går, og de helt korte.. ja, de bliver bare for korte. Så det blev et par mellem.
Ellers fik jeg en Minnie Mouse trøje, jeg allerede har haft på 2 dage i træk, og jeg kan allerede se, at jeg kommer til at bruge den rigtig meget. En lækker cardigan og et par flotte bukser.
Jeg fik en bog, jeg havde ønsket mig.
4 biografbilletter med guf (hvor min kusine og jeg brugte 2 af dem den 25. december, hvor vi så FROST – fantastisk sød film!). 
De lækreste Hello Kitty sokker.
En æske med Body Shop lækkerier.
Nye høretelefoner.
Penge.
Af mit arbejde fik jeg et gavekort på 250kr, der kan bruges næsten overalt i min by.
Jeg føler, at jeg har glemt at skrive noget, men jeg kan virkelig ikke komme i tanke om, hvad det skulle være.
Jeg håber, at I havde en fantastisk jul.
Hvis I fik nogle dejlige julegaver, vil jeg meget gerne høre, hvad I fik! 😀

10

  • Lækre gaver!- Forresten vildt lækker blog du har, har du lyst til at følges? :)wasteyourtimee.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig fine gaver!// white-obsession.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må bare have en 3D ramme! Ved du hvor den er købt henne? Hvad har du printet billederne ud på? :-)Sweetlove-bloggen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ihh, det forstår jeg godt, at du vil! :-DDen er købt i Bilka, dog fås min version ikke længere, men du kan få mange andre fede også. Køb dem i januar, da de ellers er lidt dyre.. :)Bare normalt print papir (A4) og så har jeg klippet dem til efterfølgende. Du kan selvfølgelig også altid gå til en fotograf og få det ordnet professionelt, men det har jeg ikke pengene til lige nu. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Okay, mange tak! :-)Det ser bare så ‘ægte’ ud :-D.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, det er jeg da glad for at høre! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bog-tossen xD

    Hvilken bog fik du?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg