LYS MED HEMMELIGHED
-PERFEKT GAVE
Jeg tog nogle billeder for meget lang tid siden, meningen var egentlig, at jeg ville lave et blogindlæg med disse billeder. Dog kunne de ikke komme på bloggen, før jeg havde givet min gave, og så havde jeg faktisk glemt alt om, at jeg havde taget billederne.
Jeg sad så for nyligt og så gamle billeder igennem… gæt hvad jeg fandt, disse billeder. Så nu kommer der forhåbentligt et okay blogindlæg ud af det.
^^Find nogle stearinlys og sæt dem i en gryde med noget vand. Sørg for, at vandet ikke er højere end lyset!

^^Lad vandet koge.

^^Når det meste af din stearin er smeltet putter du mønterne ned. Sørg for, at væven stadig er der, det er jo den der skal holde lyset igang til sidst.

^^Sådan så en af mine stearinlys ud imens det hele stadig var flydende. Nu skal du så slukke for varmen og lad dine lys køle af.

^^Nu er dine lys stivnet. Væven er der stadig, så man kan tænde lyset.
Nu skal den bare pakkes ind og gives i gave. Så har din ven/veninde sig en hyggelig overraskelse, samt et par hyggelige aftener bestående af stearinlys – det bedste af det hele; Når aftenen er slut er de blevet nogle kroner rigere. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg